Over Caprice

Even voorstellen

Mijn doelstelling is om muziek voor jonge kinderen leuk en toegankelijk te maken, zodat ze de voordelen van muzikale ontwikkeling ervaren en een blijvende liefde voor muziek

Naast pianolessen en Muziek op Schoot cursussen en workshops in Hoek van Holland, Het Westland en Rijswijk geef ik babylezen in combinatie met muziek (muzikaal voorlezen). Dit doe ik in alle bibliotheken van het Westland.

In 2014 heb ik de Schumann Akademie docent klassieke muziek gevolgd. Daarnaast ben ik pianolessen gaan geven. Ik heb pianoleerlingen van 5 tot 85 jaar. Muziek is echt voor alle leeftijden en verveelt nooit.
In 2021 ben ik de Post-hbo docentenopleiding Muziek op Schoot gaan volgen. Ik geef les aan ouder-kind groepen, kinderdagverblijven en gastouders.

Ik hou ervan om mensen te inspireren om zich muzikaal te ontwikkelen maar vooral om plezier te hebben in het musiceren.

Pianoles

Mijn pianoleerlingen hebben verschillende leeftijden en lesniveaus. De leeftijden variëren van 5 tot 78 jaar. Tijdens de pianolessen is er veel aandacht voor het samenspelen in de vorm van quatre-mains of stukken voor 2 piano’s. In de lesruimte staat een vleugel en een piano.

De lesduur wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en varieert van 30 tot 90 minuten.

Kijk op de pagina pianoles voor meer informatie.

Muziek op Schoot

Naast pianolessen geef ik ook muziekles voor de allerkleinsten Muziek op Schoot. Ik geef muzieklessen aan baby’s dreumesen en peuters.

Het is zo mooi om de blikken van verwondering en de intense concentratie op die gezichtjes te zien als ik op een instrument speel. Je ziet ze duidelijk genieten en ieder doet dat op zijn eigen manier. De kinderen voelen zich bij mij op hun gemak en krijgen alle ruimte om zich te uiten in de muziek. Met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen!