Babylezen

Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseert Caprice Classic ook voor de allerkleinsten een heerlijk muzikaal voorleesmoment in de bibliotheek! Eén keer per maand op dinsdagochtend en één keer per maand op vrijdagochtend is het feest voor baby’s bij bibliotheek Westland. Iedere keer op een andere locatie in het Westland.

De baby’s genieten van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Voorlezen prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan de interactieve vaardigheden. Maar het belangrijkste: je baby beleeft er veel plezier aan. Zo worden kleintjes grote lezers.

Aanmelden

Babylezen is voor baby’s van ongeveer 4 maanden oud totdat ze kunnen lopen. Samen gaan we aan de slag met liedjes, boekjes en andere spelmaterialen. Een gezellig moment voor jou en je baby. Na afloop kun je samen met je baby leuke boekjes lenen.

Data Babylezen 0 tot 2 jaar

dinsdag 25 juni – ’s Gravenzande
dinsdag 27 augustus – Naaldwijk
vrijdag 13 september – Naaldwijk
dinsdag 24 september – ’s Gravenzande
vrijdag 18 oktober – Wateringen
dinsdag 22 oktober – Wateringen
vrijdag 8 november – Naaldwijk
dinsdag 26 november Monster
dinsdag 17 december – Poeldijk
vrijdag 20 december – ’s Gravenzande