Aanbieding!

 8,50 52,50

Muziek op Schoot is een interactieve les waarbij je samen met je kindje de wereld van muziek gaat verkennen. We doen allerlei bewegingsspellen, dansen en spelen met muziekinstrumenten en niet muzikale materialen waarbij we liedjes zingen of live muziek maken. Muziek is goed voor de ontwikkelingsgebieden zoals taal/spraak, motoriek en sociaal- emotionele ontwikkeling. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je kindje. Bij de voorjaarscursus zingen we liedjes over de dieren, we maken een krokusbolletje en dansen met elkaar.

Wissen

Muziek op Schoot is een wekelijkse ouder/kind cursus waarbij het geniet met je kind van mooie liedjes, live muziek en mooie muziekopnames. De lessen bestaan uit een gevarieerd aanbod van versjes, liedjes en muziek- en bewegingsspelletjes met allerlei uitnodigende (kinder) muziekinstrumenten. De lessen volgen de seizoenen van het jaar en zijn afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen. Door samen muziek te maken worden alle ontwikkelingsgebieden van je (klein)kind gestimuleerd.

In de cursus is er een vaste opbouw en worden veel activiteiten herhaald zodat kinderen tijd krijgen om alles op te nemen en te verwerken. Voor de begroeting, het opruimen en het afscheid zijn er altijd vaste liedjes. Door de herkenning ontstaat er overzicht en voelen de kinderen zich veilig.

Voorop staat het beleven, plezier ervaren en genieten met elkaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aanmelden Muziek op Schoot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *